POŻYCZKA INTERNETOWA

☰ Więcej
Opinie
POŻYCZKA INTERNETOWA ☰ Więcej


OPINIE NA TEMAT FIRM OFERUJĄCYCH POŻYCZKI I CHWILÓWKI



OPINIE NA TEMAT FIRM OFERUJĄCYCH POŻYCZKI I CHWILÓWKI


Napisz swój komentarz

Wróć na początek strony
LendOn opinie komentarze

LendOn

Pożyczasz: Od 100 do 2500 zł

Na okres: Od 5 do 45 dni

Koszt: 0 zł, RSSO 0%

Wypełnij wniosek
Ocena: 4.85
Średnia z 41 głosów
[Oceń]



Ocena:
Mooko dnia 2019-09-03
Najlepsza firma pożyczkowa. Moja trzecia pożyczka bez żadnych problemów.

Ocena:
Arkadiusz dnia 2019-02-21
Wygodnie i szybko!

Ocena:
WeronikaK dnia 2018-08-20
To chyba najlepsza firma pożyczkowa w jakiej otrzymałam chwilówkę. W 10 minut po wysłaniu formularza pieniądze trafiły na rachunek :) Ekstra

Ocena:
DrakUUla dnia 2018-07-28
W 5 minut o otrzymaniu decyzji kasa na koncie!

Ocena:
Spintracker dnia 2018-06-16
Po pół godzinie pieniądze na koncie, bez zbędnej weryfikacji. Akurat będzie na nowy rower na letnie wycieczki

Ocena:
Wysyh dnia 2018-06-12
Pewna pożyczka. Zachęciła mnie reklama w telewizji oraz opinie na państwa stronie, dzięki!

Ocena:
Kumpela_xoxo dnia 2018-06-02
Bez problemu dostałam 1500 zł, o które wnioskowałam, chyba z 15 minut wszystko zajęło. Polecam!!

Ocena:
Administrator dnia 2018-03-14
Witajcie, ostanio skorzystałem z tej chwilówki w ramach testu, czy uda mi się dostać. Pożyczyłem u nich 500zł na 30 dni. Mój wniosek został pozytywnie rozpatrzony po około 20-25 minutach. Także nie mam powodów do zbędny

Ocena:
Hubert dnia 2018-02-03
Tysiączek po kwadransie bez kłopotów
Wróć na początek strony
MoneyMan opinie komentarze

MoneyMan

Pożyczasz: Od 100 do 1500 zł

Na okres: Od 30 do 60 dni

Koszt: 0 zł, RSSO 0%

Wypełnij wniosek
Ocena: 4.96
Średnia z 23 głosów
[Oceń]



Ocena:
DobryBry dnia 2019-02-24
Dobra firma, pieniądze w 5 minut

Ocena:
Krystyna dnia 2018-07-08
W ramach darmowej pierwszej pożyczki pożyczyłam tysiąc złotych ,który otrzymałam na konto w ciągu niecałej godziny. Teraz wraz z dziećmi mogę pojechać na wymarzone wakacje, dzięki za precyzyjne komentarze. Też polecam Moenyman!

Ocena:
Zasady1945 dnia 2018-06-11
Najlepsi, pierwszy traf i dostałem, dzięki!

Ocena:
Ser-fff-er dnia 2018-06-07
Pieniądze w godzinę na koncie dzięki bez zbędnych weryfikacji!

Ocena:
PrawdziwyPolak dnia 2018-03-23
Szybka kasa i szybko otrzymana

Ocena:
Rysiek85 dnia 2018-03-14
Pożyczyłem maksymalne dwa tysiące.. na decyzję czekałem pół godziny, pozytywnie
Wróć na początek strony
ExtraPortfel opinie komentarze

ExtraPortfel

Pożyczasz: Od 100 do 3000 zł

Na okres: Od 4 do 45 dni

Koszt: 0 zł, RSSO 0%

Wypełnij wniosek
Ocena: 4.76
Średnia z 25 głosów
[Oceń]



Ocena:
Marek dnia 2019-02-25
Widziałem reklamę w tv, potem poczytałem komentarze na waszej stronie i zachęciło mnie to do powzięcia chwilówki w tej firmie. Na prawdę szybko pieniądze trafiły na moje konto bankowe, w niespełna 10 minut. Polecam

Ocena:
Ekssstra dnia 2018-10-06
Extra portfel ekstra i szybka kasa :D

Ocena:
Asia91 dnia 2018-07-14
Szybko i bez zbędnej weryfikacji, w pół godziny niecałe pieniążki otrzymam na konto. Także dzięki extraportfel mogę pojechać na wakacje nad nasze polskie morze!

Ocena:
ZaPotrzebą dnia 2018-03-15
Idać za potrzebą nowej szafy wnękowej, pożyczyłem w Extraportfel tysiączek i bez problemu go otrzymałem. Pieniążki na moim koncie w ciągu pół godziny od zaakceptowania wniosku. A ja dwa dni później już cieszyłem się swoim nowym mebelkiem ;)

Ocena:
Administrator dnia 2018-03-15
Witajcie, pożyczyłem u nich 500zł na 30 dni, aby sprawdzić czy mi przyznają. Mój wniosek został pozytywnie rozpatrzony po około 10 minutach. Także super.
Wróć na początek strony
Polożyczka opinie komentarze

Polożyczka

Pożyczasz: Od 300 do 1000 zł

Na okres: Od 1 do 30 dni

Koszt: 0 zł, RSSO 0%

Wypełnij wniosek
Ocena: 4.71
Średnia z 17 głosów
[Oceń]



Ocena:
Soppka dnia 2019-03-03
Najszybsza chwilówka jaką brałam. Dzwonią potwierdzić dane.

Ocena:
Baśka1985 dnia 2018-07-13
Dostałam po godzince ekstra

Ocena:
DanceLikeMe dnia 2018-07-10
Pożyczyłem tysiaka, zadzwonili potwierdzili dane i w ciągu pół godziny przelali na konto :)

Ocena:
PoloOlo dnia 2018-06-23
Weryfikacja telefoniczna, dopytują o dane i pytają czy więcej pożyczyć nie chcemy hehe :D

Ocena:
Lili90 dnia 2018-03-09
Dzwonili sprawdzić dane podane w formularzu. Miły konsultant. Pieniądze w ciągu pół godzinny na rachunku bankowym. 5 stówek moje bez problemu.

Ocena:
Administrator dnia 2018-02-06
Cześć, testowo wziąłem u nich pożyczkę na 300 zł na działalność gospodarczą. O dziwo dostałem bez problemów po 15 minutach. Dzwonili dodatkowo telefonicznie potwierdzić dane i mieć nagrane czy "Obiecuje Pan spłatę pożyczki w terminie?" :).
Wróć na początek strony
Filarum opinie komentarze

Filarum

Pożyczasz: Od 100 do 1000 zł

Na okres: Od 1 do 30 dni

Koszt: 0 zł, RSSO 0%

Wypełnij wniosek
Ocena: 4.71
Średnia z 14 głosów
[Oceń]



Ocena:
Moojkaa dnia 2019-03-14
Zachęcona reklamą w telewizji postanowiłam przeczytać opinie na temat filarum, opnie są pozytywne, moja jest też jak najbardziej pochlebna, kasa w 15 minut na koncie bankowym, bez zbędnych papierów

Ocena:
Arkadiusz90 dnia 2018-07-06
Super!

Ocena:
Mundial18 dnia 2018-06-19
Pewna firma, pewna pożyczka

Ocena:
NaMajówkę dnia 2018-05-02
Siemka, pożyczyłem sobie u nich trzy stówki na majóweczkę, po kwadransie od wysłania wniosku sms i mail o akceptacji a po pół godzinie kaska na koncie, dzięki!
Wróć na początek strony
Vivus opinie komentarze

Vivus

Pożyczasz: Od 100 do 3000 zł

Na okres: Od 1 do 30 dni

Koszt: 0 zł, RSSO 0%

Wypełnij wniosek
Ocena: 5.00
Średnia z 12 głosów
[Oceń]



Ocena:
Matylda dnia 2019-03-09
Do podjęcia u nich pożyczki skłoniły mnie pozytywne opinie. Pożyczyłam 1000 zł. 15 minut i już przelew był na koncie! Polecam

Ocena:
Zazero dnia 2018-07-10
Za zero i dużo pożyczają, dla mnie super

Ocena:
Dojrzały78 dnia 2018-06-08
Chyba najbardziej stabilna i rzetelna firma oferująca chwilówki

Ocena:
Administrator dnia 2018-03-16
Witajcie, pożyczyłem u nich również 500zł na 30 dni, aby sprawdzić czy mi przyznają. Mój wniosek został pozytywnie rozpatrzony po około 15 minutach. W celu potwierdzenia dzwonili telefonicznie. Dla mnie super!
Wróć na początek strony
TaniKredyt opinie komentarze

TaniKredyt

Pożyczasz: Od 200 do 3100 zł

Na okres: Od 5 do 30 dni

Koszt: 0 zł, RSSO 0%

Wypełnij wniosek
Ocena: 4.82
Średnia z 11 głosów
[Oceń]



Ocena:
Tanio dnia 2018-06-30
Naprawdę tani, za zero pierwsza pożyczka, super :D

Ocena:
Na_drobne_wydatki dnia 2018-03-14
Aplikowałam o 2000zł, musiałam dwa razy wysłać wniosek bo za pierwszym razem nie zaakceptowali, ale dzień później już tak.. dlatego 4/5
Wróć na początek strony
SmartPożyczka opinie komentarze

SmartPożyczka

Pożyczasz: Od 200 do 3000 zł

Na okres: Od 10 do 30 dni

Koszt: 0 zł, RSSO 0%

Wypełnij wniosek
Ocena: 4.42
Średnia z 12 głosów
[Oceń]



Ocena:
ZnanyBankier dnia 2018-10-21
Jest ok!

Ocena:
Klaudia dnia 2018-03-29
Po półgodzinnym czekaniu dostałam sms z potwierdzeniem o pozytywnym rozpatrzeniu wniosku Git :))

Ocena:
Administrator dnia 2018-03-16
Cześć, chciałem wziąć u nich chwilówkę na 300zł, której nie dostałem. Widać, prowadzenie własnej działalności to dla nich mało wiarygodny argument aby rozpatrzyć wniosek pozytywnie.
Wróć na początek strony
Wonga opinie komentarze

Wonga

Pożyczasz: od 50 do 1500 zł

Na okres: od 5 do 60 dni

Koszt: 10 zł, RSSO 4,12%

Wypełnij wniosek
Ocena: 4.90
Średnia z 10 głosów
[Oceń]



Ocena:
FankaWonga dnia 2018-08-27
Dobra oferta w pewnej jakości usług firmie. Pożyczyłam 1000zł zapłaciłam 1010zł,

Ocena:
Goździk dnia 2018-07-16
Szybko, profesjonalnie i tylko 10 zł kosztów. Mi się podoba

Ocena:
Moution85 dnia 2018-05-05
Mój wniosek po 15 minutach został rozpatrzony pozytywnienie, zadzwonili aby telefonicznie sprawdzić podane dane w formularzu. Kaska w godzinę wpłynęła na konto. Szybkie rozwiązanie na zachcianki. A ja mam nowy rower :) Dzięki Wonga

Ocena:
Weronika S. dnia 2018-04-24
Zainteresowały mnie reklamy w telewizji, także poczytałam sobie tutaj o nich i podjęłam decyzję. To moja pierwsza chwilówka w życiu, ale okazało się, że bez problemu w ciągu godziny pieniądze trafiły na moje konto bankowe! Piątka ode mnie!
Wróć na początek strony
Visset opinie komentarze

Visset

Pożyczasz: od 300 do 1000 zł

Na okres: 30 dni

Koszt: 0 zł, RSSO 0%

Wypełnij wniosek
Ocena: 5.00
Średnia z 7 głosów
[Oceń]



Ocena:
Marcinek dnia 2018-09-19
Ja nie skorzystałem, ale kolega miał i mówił, że szybko i bez weryfikacji zbędnej, także polecam w jego imieniu :p

Ocena:
Kinga dnia 2018-06-02
Cześć, aplikowałam w kilku miejscach, ale tutaj mi przyznali najszybciej. Szkoda, że tylko tysiąc złotych maks dają, ale i tak dzięki nim będę mogła z dziećmi teraz pojechać na wycieczkę nad nasze piękne morze :)
Wróć na początek strony
Wandoo opinie komentarze

Wandoo

Pożyczasz: od 300 do 2500 zł

Na okres: od 10 do 30 dni

Koszt: 0 zł, RSSO 0%

Wypełnij wniosek
Ocena: 4.64
Średnia z 11 głosów
[Oceń]



Ocena:
Zdzichu dnia 2018-07-15
Cześć, dali mi kaskę po telefonicznej weryfikacji w ciągu dwóch godzin na konto, całkiem nieźle tylko ta weryfikacja była niepotrzebna, to moja druga pożyczka u nich, przy pierwszej nie miałem takie sytuacji

Ocena:
Chris_lees_mes_82 dnia 2018-06-06
Moja kolejna chwilówka w Wandoo, bez problemów gotówką w ciągu godziny na koncie. Dla mnie na piątkę!
Wróć na początek strony
CreditStar opinie komentarze

CreditStar

Pożyczasz: od 100 do 1500 zł

Na okres: od 5 do 30 dni

Koszt: do 417,33 zł (na 30 dni)

Wypełnij wniosek
Ocena: 4.29
Średnia z 7 głosów
[Oceń]



Ocena:
Oleks dnia 2018-07-12
Nie dostałem, chciałem tysiąc na własną działalność.. może dlatego...

Ocena:
Zosia dnia 2018-06-03
Pomimo, że nie ma pierwszej darmowej pożyczki u nich aktualnie, przynajmniej, to dostałam pieniądze jedynie od nich. Także ode mnie czwóreczka, gdyby była za zero, to dałabym piątkę.
Wróć na początek strony
AleGotówka opinie komentarze

AleGotówka

Pożyczasz: od 500 do 2000 zł

Na okres: od 7 do 30 dni

Koszt: 0 zł, RSSO 0%

Wypełnij wniosek
Ocena: 4.63
Średnia z 8 głosów
[Oceń]



Ocena:
Helenpaulurl dnia 2019-10-19
?????. ??? ???? ?? ???? ??????? ?? ????? ??

Ocena:
Książęce dnia 2019-02-28
Dobra komunikacja z obsługą. Rabaty na następne chwilówki. Tylko brać i polecać :)

Ocena:
Robert1979 dnia 2018-06-06
Tak jak w reklamie "Na nowy rozrząd".. popsuło mi się auto ostatnio, padł właśnie rozrząd. Po godzinie pieniążki na koncie. Także polecam. ode mnie 5tka!

Ocena:
Kasiastar82 dnia 2018-04-02
Po świętach zabrakło mi kasy, wszystko poszło na przygotowania bo rodzina się zjechała. Wypełniłam wniosek i po kwadransie dostałam odpowiedź smsem i na maila, że dostnę pieniążki. Wnioskowałam o 400 złotych.
Wróć na początek strony
EkspresKasa opinie komentarze

EkspresKasa

Pożyczasz: od 100 do 2000 zł

Na okres: od 15 do 30 dni

Koszt: 0 zł, RSSO 0%

Wypełnij wniosek
Ocena: 4.86
Średnia z 7 głosów
[Oceń]



Ocena:
Ekstra dnia 2018-06-24
Pewna kasa, dzięki bardzo

Ocena:
Wiesław Z. dnia 2018-06-02
Po godzinie pieniądze na koncie, pomimo piątkowego wieczoru, super! Teraz będę miał możliwość kupić wnuczce wymarzonego Iphona na komunie. Takie czasy, że dzieciaki wymagają.. Pozdrawiam
Wróć na początek strony
Ferratum opinie komentarze

Ferratum

Pożyczasz: od 100 do 2000 zł

Na okres: Od 1 do 30 dni5

Koszt: 0 zł, RSSO 0%

Wypełnij wniosek
Ocena: 4.92
Średnia z 12 głosów
[Oceń]



Ocena:
Seba dnia 2019-03-01
Chyba najbardziej rzetelna firma w dziedzinie chwilówek i pożyczek krótkoterminowych - polecam!

Ocena:
Gocha dnia 2018-07-26
Super!

Ocena:
Administrator dnia 2018-02-19
Cześć, znowu postanowiłem przetestować kolejną firmę. W Ferratum wziąłem 500zł na 30 dni. Na rozpatrzenie wniosku czekałem kwadrans. Pozytywnie! Natomiast gotówka pojawiła się na koncie dopiero kilka godzin później. Ale jest!
Wróć na początek strony
Chwilówkomat opinie komentarze

Chwilówkomat

Pożyczasz: od 500 do 2000 zł

Na okres: Od 7 do 30 dni

Koszt: 0 zł, RSSO 0%

Wypełnij wniosek
Ocena: 4.88
Średnia z 8 głosów
[Oceń]



Ocena:
Robb dnia 2018-08-06
Szybko dają

Ocena:
Desperado88 dnia 2018-06-03
Wniosek rozpatrzony po kwadransie. Kasa przelana na konto w ciągu pół godziny. Kilka stówek na weekendowy wypad moje
Wróć na początek strony
LEW Pożyczka opinie komentarze

LEW Pożyczka

Pożyczasz: od 200 do 3000 zł

Na okres: od 10 do 30 dni

Koszt: 0 zł, RSSO 0%

Wypełnij wniosek
Ocena: 4.13
Średnia z 8 głosów
[Oceń]



Ocena:
Katrina dnia 2018-07-11
Nie dostałam a chciałam tylko 500 złotych :(

Ocena:
Roki_ta dnia 2018-06-07
Dostałem za drugim podejściem, gdzie zawyżyłem swoje dochody :/
Wróć na początek strony
Solven opinie komentarze

Solven

Pożyczasz: Od 300 do 5000 zł

Na okres: Od 1 do 30 dni

Koszt: 565,44 zł, RSSO 1968.26%

Wypełnij wniosek
Ocena: 4.00
Średnia z 8 głosów
[Oceń]



Ocena:
Wiper90 dnia 2018-08-20
Profesjonalna firma z porządna ofertą - polecam

Ocena:
Klient dnia 2018-06-10
Może być, bez porblemów

Ocena:
Potrzebna_kasa dnia 2018-04-10
Nie dostałam, trzy razy próbowałam. :/
Wróć na początek strony
SOHOCredit opinie komentarze

SOHOCredit

Pożyczasz: od 100 do 1000 zł

Na okres: Od 1 do 30 dni

Koszt: 0 zł, RSSO 0%

Wypełnij wniosek
Ocena: 4.75
Średnia z 8 głosów
[Oceń]



Ocena:
Marek dnia 2019-03-04
Profesjonalnie bez spiny

Ocena:
Wygrany1985_pl dnia 2018-06-09
Szybko, wygodnie, po dwóch godzinkach pieniądze na rachunku bankowym
Wróć na początek strony
Niewielka Pożyczka opinie komentarze

Niewielka Pożyczka

Pożyczasz: od 200 do 2000 zł

Na okres: od 15 do 30 dni

Koszt: 0 zł, RSSO 0%

Wypełnij wniosek
Ocena: 4.83
Średnia z 6 głosów
[Oceń]



Ocena:
MichałWiesz dnia 2018-06-09
Naprawdę jest niewielka, pożyczyłem dwie stówki i dwie stówki oddałem, zero kosztów przy pierwszej chwilówce, kaska na prezent na urodziny dziewczyny już jest :p
Wróć na początek strony
MINIPożyczka opinie komentarze

MINIPożyczka

Pożyczasz: od 500 do 2000 zł

Na okres: Od 7 do 30 dni

Koszt: 0 zł, RSSO 0%

Wypełnij wniosek
Ocena: 4.67
Średnia z 6 głosów
[Oceń]



Ocena:
OriginalTaste dnia 2018-08-30
Wygodnie, szybko i bez zbędnych rozmów weryfikacyjnych

Ocena:
Fafik dnia 2018-06-09
Rewelacja!
Wróć na początek strony
ŁatwyKredyt opinie komentarze

ŁatwyKredyt

Pożyczasz: od 100 do 1500 zł

Na okres: od 15 do 30 dni

Koszt: 0 zł, RSSO 0%

Wypełnij wniosek
Ocena: 5.00
Średnia z 6 głosów
[Oceń]



Ocena:
Beata dnia 2018-06-06
Chwilówka tak prosta i szybka jak nazwa firmy wskazuje! Pół godziny i pieniądze na koncie. Pożyczałam na nowy rower na wakacje i teraz już mogę śmiało zamawiać damkę w ulubionym różowym kolorze! Hah
Wróć na początek strony
HaloPożyczka opinie komentarze

HaloPożyczka

Pożyczasz: od 500 do 2000 zł

Na okres: Od 7 do 30 dni

Koszt: 0 zł, RSSO 0%

Wypełnij wniosek
Ocena: 4.86
Średnia z 7 głosów
[Oceń]



Ocena:
Tsennisten dnia 2018-06-15
Zachęciła mnie reklama w radio, wnioskowałem o 500 zł, które dostałem za pierwszym razem po godzinie na konto. Dla mnie ok

Ocena:
Mudnialllo dnia 2018-06-08
Halo Halo halopożyczka najlepsza, kasa po półgodzinie na koncie ekstra!
Wróć na początek strony
KasaTAK! opinie komentarze

KasaTAK!

Pożyczasz: od 100 do 2000 zł

Na okres: od 15 do 30 dni

Koszt: 0 zł, RSSO 0%

Wypełnij wniosek
Ocena: 4.90
Średnia z 10 głosów
[Oceń]



Ocena:
Arkadiusz dnia 2019-02-21
W porządku firma.. oceniam na pięć

Ocena:
KatarzynaLub dnia 2018-06-10
Z przyczyn zdrowotnych musiałam szybko zdobyć pieniążki na leki. Przeglądając stronę najbardziej właśnie oni mnie zachęcili swoją ofertą. Wniosek wypełniony. Rozpatrzony pozytywnie a pieniądze wpłynęły na konto po dwóch godzinach. Dziękuję
Wróć na początek strony
NetCredit opinie komentarze

NetCredit

Pożyczasz: od 300 do 3000 zł

Na okres: od 14 do 30 dni

Koszt: 0 zł, RSSO 0%

Wypełnij wniosek
Ocena: 5.00
Średnia z 6 głosów
[Oceń]



Ocena:
Administrator dnia 2018-08-06
Cześć, potwierdzam pozytywne opinie naszych użytkowników. Netcredit wysyła pieniądze nawet do 5 minut bez zbędnych weryfikacji. Nieźle!

Ocena:
ZbychuLol dnia 2018-07-18
Kasa na koncie w ciągu 5 minut!

Ocena:
CeZzZary dnia 2018-07-17
Netcredit jest ok jak dla mnie :)
Wróć na początek strony
Miloan opinie komentarze

Miloan

Pożyczasz: od 300 do 1500 zł

Na okres: od 1 do 30 dni

Koszt: 0 zł, RSSO 0%

Wypełnij wniosek
Ocena: 5.00
Średnia z 6 głosów
[Oceń]



Ocena:
YourDream dnia 2018-07-16
Widać, że nowi w waszym zestawieniu, ale od razu mają u mnie najlepszą ocenę, ponieważ dostałem pieniążki od Miloan w ciągu niecałej godziny przede wszystkim bez zbędnej weryfikacji telefonicznej, super

Ocena:
Administrator dnia 2018-07-16
Jako Administrator naszej strony lubię sprawdzać nowe pożyczki. Pożyczyłem 500zł na 30 dni. Pieniądze otrzymałem na konto po 20 minutach. Ode mnie 5-tka

Pozyczka.in © 2018-2019 Pożyczki Internetowe - ranking darmowych chwilówek
Pozyczka.in na Facebooku | Kontakt e-mail: kontakt@pozyczka.in
Szybkagotowka.net.pl - Szybka Gotówka | Rivals.pl Enemy Territory